املت بروكلي يا املت كلم بروكلي يكي از انواع خوراكي هاي خوشمزه با طعم جديد و متفاوت مي باشد كه مي توانيد براي وعده صبحانه يا شام استفاده كنيد. املت بروكلي به دليل وجود كلم بروكلي داراي خواص زيادي مي باشد از جمله ويتامين c و آهن و منگنز و پتاسيم مي باشد. كلم بروكلي يكي از سبزيجات كلمي مي باشد كه براي سلامتي بدن بسيار مفيد است. كلم بروكلي از اين جهت در بين سبزيجات بسيار معروف است. قطعا همه در زمان هايي كه وقت كافي براي آشپزي ندارند و فقط مي خواهند يك وعده غذايي سريع درست كنند سراغ املت مي روند و املت بروكلي يك پيشنهاد ويژه براي اين زمان ها مي باشد. هم سريع آماده مي شود و هم بسيار مقوي و خوشمزه است. املت بروكلي مي تواند يك صبحانه فوق العاده براي شما و كودكان باشد.
مواد لازم براي تهيه املت بروكلي با قارچ
- تخم مرغ ۳ عدد
- كلم بروكلي ۱ عدد
- پنير پيتزا ۳ ق غذا خوري
- قارچ ۵ عدد
- گوجه گيلاسي ۴ عدد
- نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
مرحله اول: آماده سازي مواد
كلم بروكلي را بشوريد و اجازه دهيد آب اضافي آن خارج شود. بعد از اين كلم بروكلي را روي تخته برش قرار دهيد و آن ها را خرد كنيد. در يك كاسه اي تخم مرغ ها را بشكنيد و با چنگال خيلي خوب هم بزنيد تا از لختگي خارج شود. سپس نمك و فلفل سياه را به تخم مرغ ها اضافه كنيد و هم بزنيد و آن ها را كنار بگذاريد.
مرحله دوم: بخار پز كردن كلم بروكلي
كلم بروكلي هاي خرد شده را داخل قابلمه بريزيد و مقدار ۱/۵ ليوان آب داخل تابه بريزيد و اجازه دهيد كلم بروكلي ها بخار پز شود. بعد از اين كه آب تابه تمام شد و بروكلي ها بخار پز شد مقداري روغن بريزيد و كلم بروكلي ها را تفت دهيد تا مقداري سرخ شود. به مدت ۲ تا ۳ دقيقه تفت دهيد.
مرحله سوم: آماده سازي قارچ
در ادامه قارچ ها را بشوريد و به دلخواه پوست روي قارچ را با كمك چاقو بگيريد. قارچ ها را اسلايس كنيد و روي آن ها نوك ق چاي خوري آبليمو بريزيد و بدون افزودن روغن داخل يك تابه كمي تفت دهيد تا نرم شوند و آب اضافي آن كشيده شود. سپس از روي حرارت برداربد.
مرحله سوم: آماده سازي املت بروكلي
بعد از اين كه كلم بروكلي ها تفت داده شدند. نوبت اضافه كردن تخم مرغ ها مي باشد. تخم مرغ ها را به بروكلي هاي تفت داده شده اضافه كنيد و با كفگير هم بزنيد تا مواد با هم مخلوط شوند. بعد از چند دقيقه پنير پيتزا و قارچ را به تابه اضافه كنيد و اجازه دهيد پنير ذوب شود. بعد از اين كه پنير ها ذوب شدند كمي مواد را هم بزنيد تا پنير ها به همه قسمت املت برود. سپس زير شعله را خاموش كنيد. املت بروكلي شما آماده است. در ظرف مناسب سرو كنيد. گوجه هاي گيلاسي از قبل خرد شده را روي املت قرار دهيد تا تركيب رنگ املت و گوجه زيبايي خاصي به املت بدهد.
نكات كليدي براي تهيه املت بروكلي
- براي تزيين املت بروكلي مي توانيد از مواد غذايي مختلف و جعفري هاي خرد شده استفاده كنيد.
- مي توانيد تخم مرغ ها را به صورت مستقيم داخل تابه بشكنيد و مواد را با هم مخلوط كنيد.
- براي شستن بروكلي دقت كنيد كه آن را به مدت چند دقيقه داخل ظرف پر آب قرار دهيد تا گل هاي آن كاملا شسته شود.
- مي توانيد از از پنير فتا بجاي پيتزا استفاده كنيد.
- افزودن قارچ دلخواه است.